28 Ekim 2013 Pazartesi

Mucize Meyve Limon

  Herkese merhabalar, limon enerji deposu olmasının yanında birçok  pahalı kozmetik ürünün içeriğinde de bulunuyor.Cildimizin vazgeçilmezi olan c vitamini, kalsiyum, mineraller, antioksidanlar limonda doğal olarak bulunmakta.Hepimiz cilt sorunları yaşıyoruz, bu sorunları tek bir meyveyle çözmeye ne dersiniz:)

 1.İlk olarak sivilceyi iyileştiriyor ve siyah noktayı azaltıyor.Nasıl mı?Kestiğimiz limonun sulu kısmına bir kaç damla bal ile yüzümüze sürüyoruz.Limonun antioksidan özelliği sivilcelerle savaşmada yardımcı oluyor.Ben haftada bir kez yüzüme uyguluyorum, cildim tertemiz oluyor.

 2.Leke ve yara izlerinin rengini açmaya yardımcı oluyor.Limondaki doğal meyve asitleri sivilce izlerinin rengini açıcı etkisi bulunuyor.

 3.Dişleri beyazlatıyor.Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz 1 çay kaşığı kabartma tozu ve bir kaç damla limon karışımıyla dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

 4.Yağlı ciltlerde etkili.Cildinizdeki yağ sorunundan kurtulmak için pamuğun üzerine limon damlatarak her akşam yüzünüzü silebilirsiniz.

 5.Saç rengini açıyor.Saç kreminize birkaç damla limon suyu ekleyin.Bu karışımı sarartmak istediğiniz saç tutamlarınıza sürün, güneşin altında birkaç saat bekleyin.Saçlarınızın renginin doğal bir biçimde açıldığını görün:)

 6.Tırnakları güçlendiriyor.Zeytinyağını limon suyuyla karıştırın, tırnaklarınıza masaj yaparak yedirin.Bu sayede tırnaklarınıza hem bakım yapacak hem de yumuşak ve kırılgan tırnaklarınızı güçlendireceksiniz.

2 yorum: