14 Haziran 2013 Cuma

Bepanthol Cilt Bakım Kremi

     Herkese merhabalar,
    Benim yüzüm kremleri bir türlü sevmedi sevemedi.Karma bir cilde sahip olduğum için yüz kremi kullanamıyorum, sürsemde 10-15dk sonra rahatsız oluyorum hemen yüzümü yıkıyorum.Bu güne kadar yüzüme iyi gelen tek krem bepanthendi, ama artık yok! Çünkü artık üretilmeyecekmiş.Eczaneye gidip bepanthen almak istediğimde bu cevabı aldım, Bepanthen yerine Bepanthol Cilt Bakım Kremini verdiler.Birkaç kez kullanmama rağmen sevemedim bu yeni kremi.Çünkü eski Bepanthenle alakası yok diyebilirim, sadace cilde biraz nemveriyor o kadar.Başka bir işlevi yok!Üstelik kokusu da yok.Ama benim Bepanthenim böyle değildi, cildimi yumuşacık  yapardı, yenilerdi ve yenilendiğini hissederdim, kokusu çok hoştu.Yani anlayacağınız, bu krem beklentilerimi karşılayamadı.Fiyatı 8,50tl.Bana önerebileceğiniz Bepanthenle benzer yapıya sahip bir krem var mı arkadaşlar?


6 yorum:

  1. Merhaba,
    Ben de bir çok marka denedikten sonra bloglarda okuduğum yorumlar sonucu Bephantol denedim. Açıkçası bana iyi geldi ama hafif tüylenme sorunu da oldu. Vücut için olan Bephantol daha iyi ama yüz için olan çok yağlı olmasına rağmen idare eder diyebilirim. Bence yüzün nem durumunu önce kontrol altına alıp dengelemek gerekiyor. Bu da bakım maskeleri ile kontrol altına alınabiliyor. Sonra denemelere devam etmek gerekiyor sanırım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler, dediğim gibi bana iyi gelmedi.İçeriği bakımından Bepenthen ile yakından uzaktan bi alakası yok.

      Sil
  2. Evet eski ürüne göre daha farklı. İşin kötüsü artık bephanten piyasada hiç yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ewt ne kadar üzüldüğümü tahmin edemezsin=( Bepantheni geri istiyorum..

      Sil
  3. nasıl ya bephanten yokmu artık ben ampüllerini kullanıyorum ama saçlarıma hayır olamaz onlarda kalkmasın yaaaa :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ewt malesef artık yok=( Ampuller konusunda bir bilgim yok cnm

      Sil